Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (2024)

  • Windows 11 is gearriveerd, evenals compatibele e-mailclients en programma's die mogelijkheden bieden om de productiviteit te verhogen en bewerkingen te vereenvoudigen.
  • Het bedrag dat u kunt verwachten te betalen voor een e-mailclient, wordt bepaald door de grootte van uw bedrijf en uw communicatiemethoden, evenals of u deze om persoonlijke redenen gebruikt.
  • We raden je aan een paar verschillende opties uit te proberen voordat je er een kiest, omdat de dagelijkse gewoonten en het tijdbeheer van iedereen anders zijn.
  • In het artikel van vandaag bespreken we de e-mailclients en apps die niet over het hoofd mogen worden gezien bij het gebruik van een Windows 11-pc.

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (1)

Ben je de e-mailproblemen beu? Download deze e-mailclient en verwijder ze!Krijgt u hoofdpijn van uw e-mailclient/account? Wij bieden u de perfecte e-mailclient die al uw e-mailaccounts centraliseert en u zonder fouten toegang geeft tot uw belangrijke gegevens. U kunt nu doen:

  • Beheer AL uw e-mails in één inbox
  • Makkelijk te integreren populaire apps (Facebook, Todoist, LinkedIn, Dropbox, etc.)
  • Toegang tot al uw contacten vanuit één omgeving
  • Weg met fouten en verloren e-mailgegevens

E-mail gemakkelijk en mooi gemaakt

Communicatie is de sleutel in zowat elke activiteit, en een van de dingen waar we allemaal mee te maken hebben, is een groot aantal e-mails die veel aandacht vereisen.

Als u een student, een eigenaar van een klein bedrijf, een bedrijf of zelfs een ouder bent, begrijpt u het belang van e-mail. Daarom heb je een e-mailclient of app nodig die je productiviteit kan verhogen.

Natuurlijk is er altijd ruimte om nieuwe dingen te leren, en dat hebben we gedaan met de nieuwe build van Windows 11, die we bij de eerste release mochten testen.

Over builds gesproken, u zult e-mailclients handig vinden omdat ze meer functies bieden dan standaard webgebaseerde e-mailproviders, zoals u verderop in het artikel zult zien.

E-mailclients of apps en Webmail bieden toegang om met boeken, chatfuncties en e-mail om te gaan. Op grotere schaal en met het extra voordeel van verbeterde codering en betere beveiliging.

Dezelfde principes zijn van toepassing op dit type software op het eerder uitgebrachte besturingssysteem van Microsoft, zoals: er zijn tal van geweldige e-mailapps voor Windows 10.

Aangezien u een Microsoft Windows-besturingssysteem gebruikt, is de kans groot dat u zich aanmeldt voor Office en Outlook als uw e-mailclient. Is dit echter een keuze die echt aansluit bij uw wensen?

Laten we eens kijken naar de beste e-mailclients en apps die er zijn. Dit zal u helpen uw dagelijkse taken te vereenvoudigen en u te helpen met andere geweldige functies.

E-mailapps versus webmail: wat is het verschil?

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​wanneer de e-mailapp of webmail voor het eerst opdook en de vlucht naar populariteit nam.

De e-mail heeft een geschiedenis van meer dan 50 jaar, met een zich ontwikkelende verzameling technologie en standaarden. De evolutie en het werk resulteerden in de e-mailsystemen die we vandaag gebruiken.

Op 26 maart 1976 stuurde koningin Elizabeth II de eerste e-mail van een staatshoofd via het ARPANET van de Royal Signals and Radar Establishment in Engeland. Later dat jaar, in de herfst van 1976, maakte Jimmy Carter's presidentiële campagne voor het eerst gebruik van e-mail.

In zekere zin kunnen we zeggen dat de e-mailservice is ontstaan ​​bij de heersende huizen en vandaag de dag nog steeds een essentiële dienst is voor de meerderheid van de mensen.

Webmail is eenvoudig te gebruiken, draagbaar en altijd beschikbaar zolang u een internetverbinding en een webbrowser hebt.

Met een e-mailapp kunt u uw e-mails beheren terwijl u mogelijk niet verbonden bent met internet. Omdat u ze rechtstreeks op uw Windows 11-pc kunt downloaden, kunnen uw workflow en taakbeheer aanzienlijk worden verbeterd.

Wat zijn de beste e-mailapps voor een pc met Windows 11?

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (2)

Mailbird is een van de uitstekende e-mailapps die op uw Windows 11-computer wordt uitgevoerd in een soepele en veilige omgeving. Hiermee kunt u al uw e-mailaccounts op één locatie beheren.

Het kan tal van accounts ondersteunen, zoals Gmail, Yahoo, Outlook.com, iCloud en elke andere IMAP-e-mailservice.

Deze e-mailapp zit boordevol apps, functies, snelkoppelingen en software-updates die zijn geoptimaliseerd om uw productiviteit te verhogen en uw uren in uw inbox te besparen.

Laten we eens kijken naar enkele van de Belangrijke activa van Mailbird:

  • Eenvoudige interface
  • Veelzijdig dashboard
  • Snel opstellen en reageren om de e-mailtijd te verkorten
  • Flash Player, inline actiebalk voor offline
  • Elimineert e-mail rommel
  • Klaar om georganiseerde functies te gebruiken

Mailbird is gebouwd op het Microsoft. NET Framework, daarom kunt u erop vertrouwen dat Microsoft alle Windows-versies ondersteunt. Kort gezegd werkt Mailbird met elke versie van Windows die Microsoft nog ondersteunt.

U hoeft zich geen zorgen te maken, want Mailbird krijgt van beide kanten ondersteuning in Windows 11. Dit is een van de redenen waarom Mailbird echt een van de beste e-mailservices is.

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (3)

Mailbird

Mailbird integreert al uw e-mailaccounts in één e-mailclient met aanpasbare functies en een kalender.

Vrij Bezoek website

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (4)

Op een pc met Windows 11 is eM Client een van de e-mailapps die alle essentiële functies bevat en snel werkt. U kunt erop vertrouwen, de prijzen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Alle populaire e-mailservices worden ondersteund, zoals Gmail, en je kunt zelfs de e-mailaccounts apart instellen. Zelfs tijdens het gebruik van de e-mailclient heeft de applicatie ingebouwde back-uptools die automatisch gegevens opslaan.

Voor persoonlijk gebruik is eM Client gratis en kunt u twee e-mailaccounts tegelijkertijd beheren. Het aantal accounts is onbeperkt in de Pro-versie.

eM Client is een oude e-mailclient voor Windows die werkt met alle grote e-mailproviders, waaronder Gmail, iCloud, Outlook en Exchange.

Laten we eens kijken naar enkele van De belangrijkste troeven van eM Client:

  • Elke andere chatservice is compatibel met de geïntegreerde chattoepassing.
  • Letters worden automatisch vertaald
  • Vertraag de tijd dat e-mails worden verzonden
  • PGP-codering voor een veilige omgeving.

Naast e-mail biedt de e-mailclient een eenvoudige, gratis gebruikersinterface met een agenda, taken, contacten en chat, wat de algehele efficiëntie verhoogt.

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (5)

eM-client

eM Client biedt een chat, een geschiedenis van correspondentie met geadresseerden, een agenda, taken en contacten om u te helpen productiever te zijn.

Vrij Bezoek website

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (6)

Mozilla Thunderbird is een gratis en open-source platformonafhankelijke e-mailclient die compatibel is met Windows 11, dus het kan erg handig zijn.

Thunderbird is uw persoonlijke informatiemanager, nieuwsclient, Feedreader en chatclient, en een van de best beheerbare e-mailclients die er zijn.

Gmail-accounts, Office 365-e-mailaccounts en e-mailaccounts met privédomeinen worden allemaal ondersteund door Thunderbird.

Laten we eens kijken naar enkele van De belangrijkste troeven van Thunderbird:

  • Creëer unieke gepersonaliseerde e-mailadressen
  • Herinnering bijlage, waar als u een bepaald bestandstype vermeldt
  • Berichtenarchief om inboxruimte te besparen
  • Het belangrijkste is een sterke antispam- en antiphishing-reputatie
  • Hoge coderingsstandaarden

Met de zware bestandsbeheermogelijkheden van Thunderbird is het niet langer nodig om grote bestanden te comprimeren. Het is niet meer nodig om grote bestanden te comprimeren en te decomprimeren.

Mozilla maakte gebruik van de kracht van Firefox door zoekopdrachten op het web te integreren in Thunderbird. Typ in de rechterbovenhoek van het programma in het webzoekvak of klik met de rechtermuisknop op een trefwoord dat in een e-mail is opgegeven en kies ervoor om op internet te zoeken. Door eerdere e-mails te indexeren, wordt het zoeken naar e-mails eenvoudiger en nauwkeuriger.

Thunderbird downloaden

Lees meer over dit onderwerp

  • Meerdere pagina's naar één PDF scannen op Windows 11
  • Windows 11 ISO downloaden of updaten vanaf Windows 10
Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (7)

Spike valt in de categorie van moderne e-mailapps die geschikt zijn voor Windows 11 en die e-mail, groepschat, notities, taken en videochats combineren.

Het is een e-mailtoepassing die uw oude e-mails omzet in een multimediaberichten, chat-achtige interface met video- en telefoongesprekken. Hop was de oorspronkelijke naam van de app.

Bovendien kunt u zich concentreren op het werk gedaan krijgen, zonder tussen applicaties te springen om te begrijpen wat u moet doen. Dit heeft een enorme impact op workflow, tijdbeheer en productiviteit.

Laten we eens kijken naar enkele van De belangrijkste troeven van Spike Mail:

  • Verdeelt e-mail in drie soorten gesprekken.
  • Agenda, contactenlijst en groepen
  • Classificeert automatisch e-mails als prioriteit of iets anders
  • Beschikbaar op mobiel, desktop en op het web
  • GIF's, snelle opmaak, emoji en bestandsbijlagen
  • Geïntegreerde cloudservices zoals Dropbox en Google Drive

Spike is uniek, dus als je verdrinkt in inboxen, raden we je aan het eens te proberen. Bovendien heb je een beter begrip van de chats.

Krijg Spike

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (8)

Van de verschillende soorten e-mailclient-apps is Inky een van de opties die geschikt zijn voor Windows 11-systemen. Het ondersteunt bijna elke populaire e-mailprovider en stelt u in staat meerdere accounts toe te voegen om e-mailmeldingen te ontvangen.

De interface is kleurrijk en schoon, vergelijkbaar met het uiterlijk van het Windows-besturingssysteem. Bovendien is het ongelooflijk intuïtief, waardoor je een beter begrip krijgt van chats en e-mailbeheer.

Inky's identiteitsbeveiligde codering maakt het vervalsen van e-mails onmogelijk, waardoor phishing wordt geëlimineerd.

Inky zal bijvoorbeeld een speciale gepersonaliseerde sleutel maken, daarom wordt die sleutel alleen verstrekt aan uw meest gebruikte apparaten. Als gevolg hiervan maakt Inky imitatie en vervalsing onmogelijk.

Laten we eens kijken naar enkele van De belangrijkste troeven van Inky Mail:

  • Maakt gebruik van computervisie, kunstmatige intelligentie en machine learning
  • Detecteert phishing-aanvallen
  • Organiseert automatisch de trackingberichten van uw productverzending
  • Berichten van contacten krijgen een markering met een felblauwe druppel
  • Minder essentiële communicatie en spam lijken vervaagd

U kunt uw ontvangen berichten op twee manieren bekijken: in een uniforme of gefilterde inbox.

In alle gevallen kunt u alle e-mails bekijken of alleen de e-mails die ongelezen, gemarkeerd, doorgestuurd, (on)beantwoord zijn, groter zijn dan 1 MB of bijlagen bevatten.

Krijg Inky

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (9)

TouchMail is een grafische benadering van e-mailapps voor een pc met Windows 11 die u moet overwegen als u er naar op zoek bent.

De app is alleen beschikbaar voor Windows-gebruikers en organiseert e-mails op kleurcode. TouchMail is gemakkelijk te gebruiken dankzij de eenvoudige aanraakinterface, waarmee u meerdere e-mails tegelijk kunt scannen.

Onze hersenen ontvangen bijvoorbeeld veel sneller en intuïtiever visuele signalen dan woorden, daarom is het gemakkelijker om de focus te behouden. Functies zoals verwijderen met één druk op de knop, kleurgecodeerde berichten en profielafbeeldingen in uw e-mail maken het beheren van uw inbox eenvoudiger en sneller.

Laten we eens kijken naar enkele van de TouchMail belangrijkste activa:

  • U kunt uitzoomen om een ​​beeld te krijgen van waar uw e-mails vandaan komen.
  • Profielfoto's en logo's van afzenders
  • Bezig met uw e-mail op uw werkplek of onderweg
  • Muis- en toetsenbord-, aanrakings- of penfunctionaliteit
  • Geïntegreerde cloudopslagservices zoals OneDrive, Dropbox, Box, iCloud en Google Drive

De gratis versie van Touchmail ondersteunt 2 accounts en de betaalde versie van Touchmail ondersteunt maximaal 6 accounts.

Bovenal is TouchMail een intuïtief antwoord op het probleem van e-mailoverbelasting dat tijdbeheer en een mooie workflow tegengaat.

Of u het nu kiest voor persoonlijke of zakelijke berichtenaccounts, het is een andere benadering om de productiviteit te verhogen.

TouchMail is de snelste en gemakkelijkste manier om uw inbox schoon te houden en belangrijke e-mails letterlijk binnen handbereik te houden. Wanneer u snel uw e-mails wilt bekijken, dankzij rijke 3D-weergaven en bekende gebaren, is deze app handig.

Krijg TouchMail

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (10)

Flow Mail is een eenvoudige en snelle Mail-app voor je Windows 11-apparaat. U kunt uw Outlook Mail, Google Mail, Yahoo Mail en andere aangepaste domeinen beheren met Flow Mail.

Het is veel gemakkelijker om uw e-mailbijlagen te downloaden nu de native downloadfunctie is inbegrepen.

Met de golf van beveiligingsinbreuken tegenwoordig, beschermt Flow Mail u op verschillende manieren, aangezien het programma in een sandbox-omgeving draait.

Laten we eens kijken naar enkele van De belangrijkste troeven van Flow Mail:

  • Ingebouwde Windows Hallo
  • Ondersteuning voor aangepast wachtwoord
  • Gesplitste weergave om u te helpen e-mails van verschillende pagina's te beheren
  • Slaat inloggegevens op
  • Beleid voor nul logboeken
  • Jumplist-ondersteuning
  • Eenvoudige en kleurrijke gebruikersinterface

Het is beter om Flow Mail te gebruiken in plaats van je e-mails in browsers te openen, omdat browsers gemakkelijk je inloggegevens kunnen lekken, wat bij Flow Mail niet het geval is.

Met andere woorden, gebruik Flow Mail als u een schone en eenvoudige interface wilt met het uiterlijk van een webbrowser, terwijl u toch aan de veilige kant wilt blijven als het gaat om het lezen van uw e-mails.

Flow Mail ophalen

Waarom zou ik een e-mailapp kiezen in plaats van webmail?

De belangrijkste voordelen van Webmail zijn dat het gratis is, dat het toegankelijk is vanaf bijna elke computer en dat het automatisch wordt bijgewerkt zonder tijdrovende downloads.

De waarheid over het gebruik van webmail heeft alles te maken met beveiligings- en privacykwesties, evenals met maatwerk.

Het kan bijvoorbeeld erg handig zijn om een ​​kopie van een e-mail op te slaan. Op die manier kunt u het op elk moment bekijken, verwijderen of reservekopieën maken, zelfs tijdens een internetstoring of als de e-mailserviceprovider crasht.

Standalone e-mailapps zijn veiliger dan browsergebaseerde webmail, die afhankelijk is van plug-ins en add-ons zoals JavaScript. Dit heeft een aantal beveiligingsproblemen gehad die gebruikers hebben blootgesteld aan hackers of malware.

Toegegeven, een virus kan die zelfstandige toepassing kapen. Maar om dit te voorkomen, moet u uw computer up-to-date houden met de nieuwste beveiligingspatches en a Windows 11-compatibele antivirusoplossing dat kan je veel ellende besparen.

Het belangrijkste is dat u geen bijlagen opent of op ingesloten links in de e-mail klikt die u niet kent.

Kortom, het selecteren van een e-mailapp is een persoonlijke beslissing voor elke persoon. Omdat iedereen andere behoeften heeft, werken toepassingen die voor de ene persoon werken mogelijk niet voor de andere.

Hopelijk helpen onze aanbevelingen u bij het verfijnen van uw keuzes.

Als u geïnteresseerd bent in meer Windows 11-tips en handige trucs, is dit misschien een geweldige pagina voor u om te bezoeken.

Het is dus aan jou om te beslissen welke bij je past en de beste is voor je Windows 11-pc. Bovenal, welke van de apps kies je om te werken in Windows 11? Laat het ons weten in het opmerkingenveld hieronder.

Beste e-mailapps voor Windows 11 om de productiviteit te verhogen (2024)
Top Articles
PHOTOS & VIDEOS | Aftermath of severe storms in Northeast Ohio as NWS confirms multiple tornadoes: Follow updates
Best 15 Furniture Upholstery Shops in New Jersey
Academic Calendar Pbsc
Deshaun Watson Timeline: What Has Occurred Since First Lawsuit Filed
Retail Jobs For Teens Near Me
Lkq Pull-A-Part
Editado Como Google Translate
NYC Drilled on Variant Response as Vaccine Limits Push State Appointments to Mid-April
Blooket Botter
Walgreens Boots Alliance, Inc.: Konsensus der Analysten und Kursziel | A12HJF | US9314271084 | MarketScreener
When His Eyes Opened Chapter 3096
Perse03_
Ma.speedtest.rcn/Merlin
Devotion Showtimes Near Amc Classic Shiloh 14
Haslam Metrics
Real Caca Girl Leak
Unveiling The Fascination: Makayla Campinos Video
2503 South Tacoma Way
M Life Insider
Covenant Funeral Service Stafford Obituaries
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
18002226885
Rockcastle County Schools Calendar
Bx11
Female Same Size Vore Thread
Configuring TPM 2.0 on a 6.7 ESXi host
Pcc Skilled Nursing Login
Clash of Clans: Best Hero Equipment For The Archer Queen, Ranked
How To Pause Tamagotchi Gen 2
Money Network Pay Stub Portal 711
The Bold And The Beautiful Soap Hub
100000 Divided By 3
Kathy Carrack
Hanging Hyena 4X4
Petco Clinic Hours
Snowy Hydro Truck Jobs in All Sydney NSW - Sep 2024 | SEEK
Rolla Mo Craigslist
Sdn Ohio State 2023
Decree Of Spite Poe
Heatinghelp The Wall
Coacht Message Boards: A Comprehensive - Techbizcore
Build:Mechanist - Power Mechanist
Luciipurrrr_
How Big is a 4×6 Photo?(Inch, cm, mm, Ft, Pixels) - PhotographyAxis
Antonin Balthazar Lévy
Cheap Cars for Sale in Colorado Springs, CO
Registrar Lls
Reli Stocktwits
Was genau ist eine pillow princess?
Ap Bio Unit 2 Progress Check Mcq
The most memorable songs from '90s movies
Ktbs Payroll Login
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6398

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.